Відбулась робоча зустріч з представниками GIZ, Програми ОЕСР/SIGMA та EIPA

15 березня 2024 року в онлайн-режимі відбулася робоча зустріч представників Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу з представниками проекту GIZ, Програми ОЕСР/SIGMA та Європейського інституту публічного управління (EIPA) з метою обговорення напрямів співпраці в рамках нового проекту «На шляху до сталого підходу до управління якістю в країнах Східного партнерства».

Директор Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Марина Канавець представила досвід впровадження системи управління якістю (Common Assessment Framework, CAF) в Україні та окреслила основні напрями роботи для подальшого розвитку системи управління якістю.

За результатами зустрічі сторони обговорили можливості співробітництва та визначили майбутні напрями підтримки, націлені на розвиток інституційної спроможності Українського національного ресурсного центру CAF/ Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.

 

Довідково: спільний проект GIZ та Програми ОЕСР/SIGMA «На шляху до сталого підходу до управління якістю в країнах Східного партнерства» покликаний заохотити просування реформ державного управління в країнах Східного партнерство через стратегічне впровадження Загальної схеми оцінювання (Common Assessment Framework, CAF). CAF служить ефективною моделлю управління якістю, яка може прискорити та полегшити реалізацію пріоритетів реформи державного управління (PAR) у країнах Східного партнерства (EaP).

З метою розробки сталої стратегії управління якістю для п’яти країн регіону Східного партнерства планується низка заходів у 3 етапи:

  1. Створення основ для сталого підходу до управління якістю.
  2. Підвищення досконалості шляхом підвищення обізнаності та перших кроків у CAF та його використання для сталого успіху.
  3. Пілотування CAF у країнах Східного партнерства.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини