Проведені консультації експертів Міжнародного секретаріату НАТО

30 жовтня 2012 року у приміщенні Міністерства закордонних справ України відбулися консультації експертів Міжнародного секретаріату НАТО (далі – МС НАТО) з представниками міністерств і відомств України з підготовки МС НАТО оцінки щодо виконання Україною заходів Річної національної програми співробітництва Україна-НАТО за 2012 рік.

Під час засідання було обговорено виконання Річної національної програми Україна-НАТО протягом трьох кварталів 2012 року. Делеговані представники від міністерств та відомств України виступили з презентацією реалізації пріоритетів відповідних розділів РНП-2012 та обговорили нагальні питання щодо подальших кроків розвитку взаємовідносин у сфері євроатлантичної інтеграції.

У заході взяли участь представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства фінансів України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства юстиції України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Держкомтелерадіо України, Служби безпеки України, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Міністерства внутрішніх справ, представники МС НАТО та інші.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у нараді взяли: Юлія Лихач ? перший заступник директора та Олена Зайченко – завідувач сектору проектів у сфері адміністративної реформи, SIGMA та СІВ.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини