Відбулося засідання української частини Підкомітету № 4 «Енергетика, транспорт, ядерна безпека та навколишнє середовище» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС

13 листопада 2012 року у приміщенні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України відбулося засідання української частини Підкомітету № 4 «Енергетика, транспорт, ядерна безпека та навколишнє середовище» Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Захід було проведено з метою належної підготовки до чотирнадцятого засідання Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, що відбудеться 15 листопада 2012 року у м. Брюссель. Крім того, під час засідання було обговорено хід виконання Плану заходів з реалізації домовленостей, досягнутих за результатами сьомого спільного засідання Підкомітету № 4, що відбулося 4 – 5 липня 2012 року у м. Київ.

Від Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу участь у заході взяла завідувач сектору координації проектів Twinning відділу управління проектами Ірина Лучинська.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини