Семінар щодо кзагальнення результатів проведення функціональних обстежень

13 листопада 2012 року в приміщенні Національного агентства України з питань державної служби відбувся семінар щодо узагальнення результатів проведення функціональних обстежень органів виконавчої влади у 2012 році. 

Захід організовано з метою узагальнення результатів функціонального обстеження органів виконавчої влади у контексті реалізації нового Закону України «Про державну службу» та Національної антикорупційної стратегії на 2011-2015 роки.
У семінарі взяли участь представники Адміністрації Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органів виконавчої влади, вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців у галузі знань «Державне управління», центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, міжнародні та вітчизняні експерти.
У ході заходу було узагальнено результати функціонального обстеження, представлено зарубіжний досвід структурного аналізу органів влади, презентовано навчальну програму короткострокового семінару «Методика проведення функціонального обстеження органів державної влади».
Крім того учасники семінару ознайомились з діяльністю груп аналізу політики, як практичним інструментом підготовки управлінських рішень. Під час заходу експертами проекту Twinning «Підтримка розвитку державної служби в Україні» презентовано результати організаційного аналізу Нацдержслужби України, її територіальних органів та підвідомчих установ.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини