Конференція «Програма професійної підготовки в Україні: досягнення та визначення пріоритетів на майбутнє»

28 лютого 2013 року у приміщенні Центрального будинку офіцерів Збройних сил України відбулась конференція «Програма професійної підготовки в Україні: досягнення та визначення пріоритетів на майбутнє».

Метою заходу була оцінка результатів впровадження зазначеної програми протягом 6-ти років її існування в Україні, та визначення шляхів та методів досягнення більшої ефективності в майбутньому.
Зі вступними словами виступили Керсті Келдер, менеджер Програми професійної підготовки в Україні, Марчін Кожіел, директор Офісу зв’язку НАТО в Україні, Алберто Бін, директор управління політичних справ та безпекової політики Міжнародного секретаріату НАТО, генерал-майор Сергій Борисюк, директор департаменту кадрової політики Міністерства оборони України та Юлія Лихач, перший заступник директора Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу.
На заході було презентовано результати впровадження Програми для підтримки процесу реформ в Україні, обговорено перспективи на майбутнє та питання залучення інших програм з метою досягнення її більшої ефективності. Також, у рамках заходу, було представлено найкращий досвід впровадження зазначеної програми в Грузії.
До участі у конференції було запрошено вітчизняних випускників Програми та міжнародних експертів.
Довідково: Відповідно до рішення шостого засідання Комісії з питань партнерства України з Організацією Північноатлантичного договору Національне агентство України з питань державної служби визначене національним координатором Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, а також основним виконавцем заходів з виконання Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони, які передбачені Річною національною програмою та Планом діяльності Комісії Україна-НАТО на 2013 рік.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини