Відбулась зустріч з експертами, з метою визначення допомоги ЄС Україні в контексті виконання майбутньої Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС

21 травня 2013 року за участю першого заступника Голови Нацдержслужби України Ігоря Попова відбулась зустріч з експертами зі стратегічних, законодавчих та інституційних аспектів процесу європейської інтеграції Іво Роллісом та Олександром Колосовським. Місія експертів відбувається в рамках реалізації програми Всеохоплюючої інституційної розбудови (СІВ) у сфері виконання майбутньої Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Метою місії експертів є підготовка проектів технічної допомоги, що  базуються на оцінці інституційних потреб відповідних органів державної влади задіяних до виконання майбутньої Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС.

У зустрічі також взяли участь керівник сектору «Реформа державного управління» Представництва Європейського Союзу в Україні Володимир Кондрачук та заступник директора – начальник відділу управління проектами Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу Олеся Цикалюк.

Довідково: Нацдержслужба України виступає національним координатором впровадження програми інституційної реформи (СІВ). Також, з 2005 року відповідно до Указу Президента України від 06.10.2005 № 1424/2005 «Питання забезпечення впровадження програми Twinning в Україні» Нацдержслужба України спрямовує та координує діяльності з підготовки та реалізації програми Twinning в Україні. Крім того, Нацдержслужба є національним координатором інструменту інституційної розбудови TAIEX.

Актуально? Розкажіть друзям!

Підписатися на новини